söndag 23 juni 2013

Sommar & ny deo!

Äntligen har jag fått lite semester med familjen. Den tillbringar vi i Västerås, det är så skönt att vara "hemma" igen :-) Tyvärr blir det väldigt dålig update av bloggen, men vi får ta igen det senare.

Min älskade deodorant tog just slut och jag tänkte då att jag skulle prova den nya från c/o Gerd. Sagt och gjort, fann INGEN som sålde den i Västerås!? Konstigt. Närmsta orten var Norberg och Uppsala. I samma veva som jag vart besviken och tänkte att jag måste beställa den så kom jag just på att mina föräldrar har sin husvagn i Norberg. Så jag bad min pappa köpa den på apoteket där.

Har bara hunnit testat deodoranten i några dagar men jag är då inte besviken! Däremot blev min far det som under tiden han var inne och köpte deon blev påkörd av posten lastbilen. Det blev en DYR deo, fast inte för min pappa, bara lite trist!

60 ml kostar ca 169:-


c/o Gerds eco deodorant
Är en deo som är fri från parabener, aluminium och alkohol! Den passar alla, gubbar och gummor och torkar ganska snabbt.

Tycker att den liknar ett myggmedel i sitt utseende något, kanske pga glasflaskan deon förvaras i med den vita korken.

Jag tycker verkligen den lever upp till texten på baksidan, att det är just en torr antiperspirant som bevarar den fräscha känslan! Eftersom att jag ammar så svettas jag ena sekunden och fryser den andra, inget mellanläge alltså! Det gör att jag ibland inte känner mig så fräsch men denna deo FUNGERAR toppen! Är så lycklig att den funkar som den ska och att jag håller mig torr och att den håller bort svettlukten. Dessutom är den snäll mot min känsliga hy!

Den är lätt att applicera då den är flytande och dessutom hållbar i
 månader i öppnad förpackning. Kan bara gratulera, Bra jobbat c/o Gerd! Den här flyttar in i badrumsskåpet för alltid :-) !

INCI: Auqa purificata, Potassium Alum (deokristall), Triethyl Citrate (citronsyraester), Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Bicarbonate (natriumbikarbonat), Xanthan Gum (xantangum), Glyceryl Caprylate, Cupressus Sempervirens (cypress), Aniba Rosaeodora (rosenträ), Lactic Acid (mjölksyra).

60 ml kostar ca 169:- och du kan köpa den HÄR
Betyg:  5 av 5

2 kommentarer:

Anonym sa...

Va kul, jag letar efter en bra och snäll deo nu när Rosenserien blivit så dålig. Undrar över doften då jag läst att någon tyckte att den "luktar skog". Innehåller de eteriska oljorna rosenträ och cypress, och det är cypressen som gör mig lite fundersam..
Mvh Agneta

Alexandra sa...

JAg håller med, rosenserien är verkligen dålig! Tycker inte direkt att det luktar skog, kanske man känner så för att vissa delar av doften påminner om myggmedel? Men hur som haver jag tycker den luktar fräsch. Den är underbar och den FUNKAR :) För mig i alla fall och mina armhålor är rätt kräsna ;) Lycka till Agneta, jag tycker du ska prova :)

Skicka en kommentar