måndag 7 januari 2013

Gubben i lådan!


Äntligen har jag fått mina efterlängtade paket på posten :) Håller ju sakta men säkert på att byta ut mina hygien produkter till mer ekologiska och naturliga alternativ. Lång väg dit och det finns alltid en massa smått och gott på vägen man inte kan motstå att prova! Nästa beställning blir efter hur mina nuvarande produkter tar slut men jag ska satsa på dusch creme, handtvål och schampo till både mig och familjen. Läser boken Badskumt (gifterna som gör dig ren, fräsch och snygg) och man blir ju lite darrig under fötterna minst sagt! LÄS DEN...NU  :)

Dessa varor har jag köpt från Loveko

Paketet innehöll: 
Body butter från Lulu´s, pris: 150:-
Deodorant lemongrass & lime från Green love, pris: 95:-
100 % bambu handduk super mjuk från Green smile, pris 69:-
Organic lipbalm från Organic essence, pris 65:- 

Amningsinläggen och rengörings padsen kommer från Imse vimse

Paketet innehöll:
Amningsinlägg 6 st för 99:-
Rengörings pads 10 st för 99:-
5 kommentarer:

Malin/BilboBlueEyes sa...

Tjoho! Nu går det att kommentera! :-)
Boken badskumt gillar jag. Har den hemma. Visst är det ruggigt när man läser om vad som finns i alla sakerna. Jag hade läst några andra liknande böcker innan så jag blev inte så chockad, men blev det när jag läste min första. Kolla under Boktips på min blogg om du vill ha fler böcker att läsa. ;-)
Hoppas du gillar dina saker. Jag har liknande pads från Alvehamn och så deon i en annan doft bara. Funderar på om jag ska köpa den i burk nästa gång, man tjänar ju lite på priset även om man inte får den där smidiga rullgrejen...

Hanan sa...

Vilka härliga produkter. Älskar Lulus choklad. Bra produkter och start när man ska byta till naturliga och ekologiska alternativ. Önskar dig en härlig Eko resa att hitta räatt alternativ att ersätta allt det gamla i badrumskåpet :)

Hanan sa...

Oj, skrev chockad. Menar choklad ju såklart.

Alexandra sa...

Malin: Jag är så nöjd med deodoranten, har för mig att den skall finnas i parfymfritt också :) Har vart in och läst under dina boktips och där fanns mycket att läsa :)

Alexandra sa...

Hanan: Visst doftar den verkligen choklad. Har min i badet å den är ju suuuper! Tack så mycket, önskar dig en fortsatt trevlig helg :)

Skicka en kommentar