fredag 22 februari 2013

Allt för mina barn

Bye Bye Bamse!
Äntligen är det fredag! Nog för att jag är hemma hela dagarna men på fredagar blir det ju riktig helg då sambon min får helg :) Jag kan se att det går ganska bra just nu med att byta ut mina vanliga produkter i badrumsskåpet till naturliga, men det kostar! Men sakta men säkert så blir det ju bättre och bättre :)

Dem jag  helt har slutat med att använda syntetiska produkter till är ju mina barn! Har aldrig trott att min son varit speciellt utsatt men det är ju katastrof vad dom slänger i för ämnen i barn produkter, se bara på bamse tandkrämen! Helt galet!!! Det jag använder till dem är Weledas produkter men även Urtekram just nu. Mer Weleda är inhandlat, både bath cream (till mig :p) baby oil och face cream som jag säkert får i nästa vecka.

 Äntligen börjar örat något sånär sluta svida och irritera efter hårfärgningen! Har blivit tipsad av Victoria om att prova logona eller santés hårfärger och blanda med kaffe för bästa resultat! Så när håret blir trist och utväxten är ett faktum skall jag inhandla logonas hårfärg.

Önskar er en trevlig helg :)
Kramar från Mig
weleda childrens tooth gel: smakar anis som jag har väldigt svårt för men annars ser jag inga större fel med denna. Min son gillar den och borstar gärna tänderna :) ca pris 44:-

weleda calendula shampoo & body wash: Doftar och känns ljuvligt mot huden! Perfekt för min sons hår, torkar inte ut! Värt varenda penning! Både barn och vuxna kan använda denna då doften inte är stark och ringblomman har en läkande och icke uttorkande effekt. ca pris 65:-

Weledas produkter kan du köpa HÄR

4 kommentarer:

Malin/BilboBlueEyes sa...

Jag har provat deras Body wash för några vintrar sedan när jag var väldigt torr i huden och jag tyckte den var väldigt mild och bra. Sen dess övergått mycket till fasta tvålar som gör att det blir lite billigare i längden.

Alexandra sa...

Jag håller med Malin :) Hur är det här med fasta tvålar, alltså hygieniskt sett. Kan du rekomendera någon som inte är torr och torkar ut huden? Jo det är faktiskt ganska dyrt med dessa tvålar. Men jag gillar Weledas som här ovan, body wash och billig är den om man jämför med vissa andra.

Malin/BilboBlueEyes sa...

Har också funderat på det där med hygienen som verkar diskuteras en del med fasta tvålar. Jag använder det mest i duschen och p åvintern och tänker då att hur smutsig kan jag egetligen vara när jag har haft kläder på mig? Använder flytande tvål till händerna. Jag har de senaste gångerna köpt en tvål från Badger Chamomille och Calendula sopa som kostar 35 kr på iHerb. Verkar tyvärr inte finnas i Sverige. Clearlife och eleven har produkter från Badger men är mycket dyrare här i Sverige.

Alexandra sa...

Det har du faktiskt rätt i. Jag får i framtiden prova fasta tvålar! Tack föt tipset malin :)

Skicka en kommentar