tisdag 9 april 2013

Mot nya äventyr :)

I fredags åkte jag med tåget till Luleå mot nya äventyr. Efter lång väntan var det äntligen min tur. Vi var i skolan lördag och söndag. En glad överraskning var att vi kommer att arbeta med Maria Åkerbergs hudvårdsmärke :) Super kul, har faktiskt inte testat något utav hennes produkter ännu.

I helgen fick vi lära oss hur man plockar bryn samt färgar bryn och fransar. Det var lite klurigare än vad man tror. På söndagen fick vi öva oss i vaxning, först på varandra och sedan på modeller. Jag har ju en massagebänk sedan innan men har idag vart iväg och köpt handdukar, spegel, lådor, hurts och lupplampa bland annat.Jag har även beställt allt vax och alla dess tillbehör som kan tänkas behöva så jag snart kan sätta igång med det :)

Idag firar även Alma of Sweden ett år och det firar hon med 10% på hela sortimenten, stort Grattis till dig :)

www.almaofsweden.se

4 kommentarer:

Caroline sa...

Hejsan,
Tack för en superbra blogg, brukar kika in här då och då.
Vad är det för utbildning du går?
Den låter spännande för en som mig som också gillar ekologisk hudvård och dessutom bor i Luleå. Berätta gärna mera :-)

Alexandra sa...

Hej caroline. vad roligt att du tycker om bloggen:-) Jag går en utbildning till naturkosmetisk hudvårds-och spaterapeut på Arctic Academy i Luleå och vi är första "kullen" som går utbildningen :-)Hur är utbudet i Luleå? Jag menar med ekologiska produkter samt salonger?

Caroline sa...

Nja jag tycker att det ekologiska utbudet kunde vara bättre i Luleå :-), jag shoppar mycket på nätet. Det finns många salonger som säljer M.Å och behandlar med dom, Care of Gerd har jag sett några som säljer. Kicks, Åhlens och Life har märken som Weleda, Estelle & Thild, Burt´s Bees, UNE, Dr Hauschka hudvård etc.

Alexandra sa...

Hoppas jag hinner in å kika lite då. Utbildningen sker ju helger och det är långa dagar. Men kanske på lunchen :)

Skicka en kommentar