fredag 22 mars 2013

Fredags tips!

 
Kronans droghandel´s reklamblad damp ned i brevlådan. Deras nyheter är bland annat ett läppglans från Figs & rouge. Figs & rouge står för "naturlig glamour". Naturliga ingredienser i glamourösa fodral som alla ska ha råd med! Deras filosofi är att få så naturliga produkter som möjligt. Förpackningen är ju skit snygg :-) Man kan inte låta bli att bli glad och le :-)
 
 • Fri från parabener.
 • Fri från sulfater, syntetiska färger & dofter • Kronan gör även reklam för Estelle and thilds produkter. Dem har hela 25% rabatt på deras sortiment! Kanske man måste passa på!? Har aldrig provat något ifrån dem och jag letar ju efter en rengöring. Någon som har testat rengöring från dem?

  Estelle & thild är ett svenskt hudvårdsmärke som gör ekologiskt certifierade produkter. baserad på ekologiska och naturliga råvaror. Dem innehåller ingredienser från naturens mest exklusiva oljor och extrakt. Deras mål är inte bara att huden ska må bra utan även naturen. 

  2 kommentarer:

  Anonym sa...

  Jag har just börjat använda estelle&thild´s oparfymerade cleansing milk. Brukar annars köpa deras Neroliserie som jag älskar. Mjölken tvättar rent och bra men den är lite konstig i själva förfarandet, den vill liksom inte fastna på huden utan vill med mina händer på nåt vis. Och milk tycker jag oftast är ganska tunn, den här är mer krämig. Köper den nog i Neroliserien nästa gång, men dom sålde ut den här på Lifebutiken. //Anki

  Alexandra sa...

  Låter trist attdne fastnar mer på händerna :( Det är ju ansiktet som ska bli rent ;-)

  Hur är Neroliserien mot känslig/torr hy? Måste åka iväg idag och kika. Tusen tack för tipset!

  Skicka en kommentar