lördag 2 mars 2013

John Masters Organics citrus & neroli detangler


Jag har vunnit en ny kärlek. Som älskar och vårdar mig för den jag är <3 Jag har alltid haft ett trassligt hår som har krävt mängder med balsam så jag hade helt ärligt inga större förhoppningar när jag testade denna leave-in produkten. Mitt hår var trassel och segt som sudd gummi när jag steg ut duschen. Det krävdes inte mycket produkt för att få in det i mitt trassliga hår. Resultatet kom med en gång. Det var helt enkelt bara att borsta ur håret, utan problem. Har aldrig varit med om liknande utan att ha en flottig hårbotten! Den vårdar utan att tynga ner håret. Den innehåller proteiner och vitaminer som återuppbygger och ger styrka och glans. Använd i fuktigt, ny tvättat hår. Du kan låta en verka en stund eller låta produkten sitta kvar. Jag använder den som en leave-in conditioner. Både praktiskt och tidssparande. 

Citrus & neroli detangler 236ml kan du köpa HÄR för  229:-

Bäst: Det bästa är självklart resultatet, håret blir silkeslent och ser vackert ut även när det torkat. Du få en känsla av att nyss varit på salong! Doften är ljuvlig! Doften av fräsch citron med lite sötma. Eftersom att produkten är lättflytande så går den snabbt in i håret utan risk att ta för mycket.

Sämst: Finns inget! Kanske att du ska tänka på att inte hälla ut för mycket ur flaskan då den är lättflytande.

Betyg: 5 av 5 

Du kan läsa mer om john masters organics produkter HÄR
4 kommentarer:

Catrin Fjellborg sa...

Vilken fin blogg! Härligt att du följer dina drömmar:) spännande att se villa produkter som är bra:)

Alexandra sa...

Tack snälla Catrin :) Det finns många bra produkter, och självklart många som inte riktigt faller mig i smaken men kanske dig!Fortsätt läsa :)

Elisabeth sa...

Låter som en riktigt bra produkt! Blir nyfiken på den eftersom jag har torrt hår som gärna burrar upp sig vid minsta lilla fukt, kanske får ta och testa den här. :)

Alexandra sa...

Gör det :) du lär inte ångra dig

Skicka en kommentar