fredag 19 april 2013

Fredags tipset!

Nu är det äntligen fredag men här i Kiruna är det grått och tråkigt. Vi kommer att arbeta med Maria Åkerbergs serie i min utbildning vilket känns spännande, jag har nämligen aldrig provat hennes produkter. När jag sitter och kolla igenom hennes produkt katalog fick jag syn på hennes handcreme Beautiful. Tänkte att den ska jag ha pronto! när jag utför mina spa manikyr behandlingar men tji fick jag eller? I hennes produktkatalog står det att den innehåller olika parabener men på hemsidan står det inte så jag antar att dem har tagits bort. Tänkte maila henne och fråga iallafall :) Någon som har provat handcremen?

Fick reklam blad från Kronans droghandel som hade 20% på Bulldog serien.

Bulldog serien är anpassat för män och är gjord av naturliga ingredienser. Serien är fulladdad med essentiella oljor och andra naturliga verksamma ingredienser som ska ge bra resultat vid ex rakning, rengöring samt återfuktning av huden. Innehåller inga kemikalier såsom parabener, SLS, artificiella färgämnen eller syntetiska parfymer. Innehåller heller inga animaliska ingredienser, inte heller testat på djur. Alla produkter är dermatologiskt testade.

Dem har dessutom 20% på Weledas sortiment så där kanske man ska passa på :-)

20% rabatt på Bulldog & Weleda

Du får också ett läppbalsam på köpet om du handlar produkter från Estelle & Thild för 350:-


Önskar er alla en trevlig helg. Ska kanske försöka mig på en örthårfärgning på söndag :-) Kram

4 kommentarer:

Malin/BilboBlueEyes sa...

Jag har för mig att jag hörde för några år sedan att de succesivt skulle rensa bort de produkter som det hade parabener i. Jag kommer inte ihåg vilka produkter som innehöll parabener, men bl.a. sminket och mascaran. Hoppas du har skoj på din kurs. :-)

Alexandra sa...

Jag tror att dem tagit bort dem :) Skönt det i alla fall. Utbildningen är super rolig :) Nästa träff i skolan är om 2 veckor så jag längtar verkligen :)

Malin sa...

Nåt att testa på Johan?

Alexandra sa...

Kan vara något :)Frågan är om han kommer använda det

Skicka en kommentar