tisdag 19 november 2013

Usch!

Det är inte alls konstigt att fler och fler byter till ekologisk hudvård. Vi vet ännu inte idag vad "coctail" effekten riktigt riktigt bär med sig ännu. Det vi vet är att det inte är bra. Såg en dokumentär för några veckor sedan som gjorde att jag rensade ut det mesta av ungarnas plastleksaker. Legot var banne mig det enda jag behöll. Dokumentären finns att se på Youtube och den heter Underkastelsen.

Alla gör vi våra val och allt behöver verkligen inte vara ekologiskt osv men jag är glad att jag inte smetar på mig nedanstående i ansiktet. Ett välkänt märke bland homeparty försäljare. Makeupen vet jag inte vad den innehåller men en av deras ansiktscremer är bara USCH!

Skulle du vilja ha detta insmetat i fajset!?

Octyl Isononanoate , Methyl Methacrylate Crosspolymer , Boron Nitride , Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride , Tribehenin , Trimethylsiloxysilicate , C20-40 Alcohols , Phenoxyethanol , Methylparaben , Methicone , Disodium EDTA , Propylparaben , Fragrance , PEG-4 Laurate , Butylparaben , BHA , BHT , Iodopropynyl Butylcarbamate , Iron Oxides , Titanium Dioxide , Mica , Bismuth Oxychloride.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar