tisdag 23 juli 2013

Jeanne M

Jag har fått möjlighet att prova något helt naturligt, eller ja, man har här tagit vad naturen har att ge. Emanuelle Taulet, ägare av Jeanne M har under två års tid tagit till fasta att lära känna kvinnor, lite äldre. Hon vart mer och mer nyfiken då hon märkte att dom äldre kvinnorna kände sig vackra och klädde sig med stolthet i sina "rynkor/ fina linjer". Att vara ung är inte allt. Men att ha en naturlig hud och skönhet endast existerar när den är naturlig! Dessa kvinnor lär oss ett nytt koncept om mogen skönhet. Jag har inte gjort en ny anti-age kräm, jag har designat en intensiv mjukgörande hudvård säger Emanuelle.

La nature est Belle...
Naturen är vacker. Ingredienserna du finner i alla produkter är Helix aspersa saliva, snail slime. JA du läste rätt, SNIGEL SLEM. Den är helt naturliga och är den aktiva ingrediensen i deras produkter. Snigel slem innehåller bla collagen, elastin, allantoin och glykolsyra som är bra för huden.

  • allantoin regenererar hudens celler och är kraftfull mot bla ärr.
  • elastin och collagen tillhör redan vår hud men minskar ju äldre vi blir.
  • glykol syra är en lätt och snäll exfoliator som hjälper till att ta bort döda hudceller.
Hela konceptet och produkten är eco design. 99% naturliga ingredienser, 10% aktiva ingredienser, ekologiskt koncept, minimal energi under tillverkning, fri från parabener och andra kemikalier. Allt tillverkas i närheten och dom tar snigel slemmet från deras egen snigelfarm. Inga sníglar skadas av detta!

Jag har nu under en tid provat två av deras produkter. En intensiv ansiktscreme som känns mycket mjukgörande och len när den stryks på huden. Doften luktar vår/ tidig sommar och "hundkex"? Jag är inte förtjust i den doften därav gillade jag inte denna produkt dessvärre.

Däremot har dom en ögon kräm som är helt okej, den doftar liknande men mycket svagare. Den känns svalkande och är sammandragande och dämpar faktiskt påsar under ögonen. Jag gillar den och dessutom är den i en perfekt airless pumpflaska.

Du finner dem HÄR och på facebook HÄR. Tyvärr har dom ingen översatt sida ännu med det finns ju goole translate ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar