lördag 13 april 2013

Billig cleansing melt

Du kan köpa den hos Naturisimo.com för ca 110:- en burk innehåller 100 ml.

Här vill jag presentera en rengöring som känns lite speciell. Känns som hårgele fast utan klibbet! Du tar en dutt på fingret och sen rengör du ansiktet och det känns riktigt skönt. Jag sköljer sedan av med ljummet/varmt vatten och det fungerar kanon. Den är mjuk, len och följsam och fungerar utmärk som rengöring. Den är super mild och din hy lämnas mjuk.
Om du har fuktat ansiktet innan så blir det lite mer som en rengörings mjölk. Jag tar en skvätt vatten på fingrarna som håller rengöringen.

Ska visst dofta vanlij, men doften är mycket vag och inte är det någon vanilj jag känner :-( Gillar inte doften men den är heller inte obehaglig! Hur som helst är det en bra rengöring som är mycket prisvärd! Den är dryg och räcker länge. Det känns som att den dessutom lugnar huden. Något som jag alltid kommer att ha i mitt badrumsskåp pga priset samt dess effektivitet. Det som drar ned betyget något är då doften. Hade velat haft den i tub!

Den är ecocertifierad, vegan och crueltry free certifierad.

Betyg: 4 av 5

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Har du tagit den till ögonen också?
//Anki

Alexandra sa...

Hej Anki. Yepp jag har den till ögonen också. Jag använder en ekologisk vattenresistent mascara till min fransar och rengöringen klarar av att ta bort det men då behöver du rengöra ca 1-2 ggr extra på ögonen.

Skicka en kommentar