måndag 25 mars 2013

Åcquarella


Åcquarellas nagellack är baserade av precis vad det låter som "aqua", vatten. Det vattenbaserade nagellacket är inte bara giftfritt utan även doftfritt! Så himla skönt. Du får även en skön svalkande känsla på nageln när du målar. Lacket är lätt att sätta på nageln så det blir sällan kladd! Eftersom lacket är så vattnigt i konsistensen så var försiktig så du inte har för mycket på penseln bara, det krävs inga tjocka lager här inte.

Färgpigmenten är godkända kosmetiskt och giftfria. Efter bara 2-3 minuter kan du måla på ett nytt lager och ytterligare 10 så är lacket färdig torkat! Åcquarellas nagellack ger inga gula eller flagnande naglar. Jag är glatt överraskad, och snygga färger har dem också så det passar alla smaker.

Dem finns som halvtransparent, hel transparent och även metall färgade. Det lack som jag köpt är ett heltäckande metallic bronse av färgen Sparkling cider. Den färgen ger en härlig glans men samtidigt ett ganska naturligt intryck, mycket snyggt när du vill ha snygga och fräscha naglar utan att det ska synas för mycket att du målat dem :-)

Nagellacket är veganvänligt, ej djurtestat, har lång hållbarhet, 18 månader samt är lätt att få bort utan att lämna kvarvarande färg efter sig. Jag väljer att applicera 2 gånger för ett jämnare och snyggare resultat.

Lacket sitter ganska bra på nageln, det håller sig ganska snyggt i 3 dagar trots bowlingbesök, hemma med två små barn, matlagning, lek med hunden, ja You name it. Det kan flaga något på topparna av nageln men då färgen är så naturlig så syns det knappast. Med ett grönt hade man nog fått målat på lite. Tyvärr kostar lacket en slant :-(

Lacket rymmer 12,5 ml och kostar ca 195:-


Färgen är Sparkling cider. Du kan köpa lacket HÄR bl.a


Innehåller: Acrylic polymer, Vatten och giftfria färger.

Innehåller inte: Starka dofter, Toulouen, formaldehyd, ftalater, ketoner, polyurethaner, parabener, kampfer, gluten,  Petrokemiska lösningsmedel
.

Betyg: 4/5 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar