söndag 17 mars 2013

Ekologiskt Vårljus

Nu är det äntligen vår och det börjar bli ljusare ute :) Så himla skönt. Jag bor ju uppe i Kiruna och här är det ju ganska mörkt! Vi får passa på att tända en massa ljus på vintrarna för på sommaren går ju solen aldrig ner här i norr! Fastän med ett ljus från reunion kan du ju självklart ha tänt året runt och dem doftar ljuvligt! Min favorit är saftig apelsin som ger en lugnande effekt. Ljuset avger inte bara ett vackert sken och en ljuvlig doft utan är dessutom mycket vacker att se på. Innehållet är kanon :)

På ljuset sitter en silkestoffs alá Maria Montazami. Glaset är återvunnet och du kan själv efter att ljuset brunnit ut diska ur det och dricka ett glas kallt :) Ljuset består av sojavax som är en naturprodukt från den Amerikanska lantbygden. Den gör så att många lantbrukarfamiljer kan försörja sig och det bidrar dessutom till att vi inte skövlar palmer och skogar i djungeln, den bidrar också till en renare miljö.

Ljuset smälter ned. Ett ljus brinner i ca 30-40 timmar beroende på hur du sköter om det. Se alltid till att klippa vecken till ca 0,6 mm (på dem flesta ljus).

Dem finns i många olika dofter. Bl.a Apelsin och äpple, citrongräs, ekträ, citronblomma och basilika, fikonmjölk, ingefära, lavendel, nyklippt gräs, NYC, julmorgon, nytvättat, päron och vanilj, svarta vinbär, solmogna hallon, fikon, amber och White musk.


Du kan läsa mer om ljusen från Reunion och köpa det hos Agnesamelia för 130:- just nu, ordinarie pris 174:-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar