måndag 18 mars 2013

Mjuka händer

Det är inte ofta jag har torra händer, men när dem väl blir torra så har jag aldrig haft någon handkräm hemma så nu söker jag! Har fått två små prover som jag testat.



Phenomé anti agening hand therapy- Lämnar en känsla av lenhet direkt! Men jösses vad mjukt och lent, som siden! Mjuk och lagom tjock konsistens. Doften har en aning citrus men går inte åt det fräscha hållet, mer åt det söta med lite vanilj. Trots denna lyxiga anti-age handkrämen tycker jag att man får halkiga fingrar en längre tid, den har lite svårt att gå in i huden. Men jag gillar den, den känns lyx! Som grädde ;) Eftersom att jag inte provat den en längre tid så vet jag inget om anti-age effekten fungerar. DYR! 50 ml för 165:- du kan köpa den HÄR

Betyg: 4/5

i+m naturkosmetik Berlin Handcreme- En fetare konsistens. Doftar tyvärr ganska mycket för dem som inte gillar det. Speciellt om du kanske ska dona vidare med händerna. Doftar ganska unisex med en doft av lime/citron. Går fint in i huden och du behöver inte vänta länge förrän händerna är redo för annat :) Återfuktar händerna ganska länge. Bra vid små sår. 50ml för 135:- Är också ganska dyr tyvärr. Du kan köpa den HÄR

Betyg: 3/5

2 kommentarer:

Malin/BilboBlueEyes sa...

Kul att höra något om Phenome. Kikade på deras saker när jag var på Åhlens, men läst väldigt lite recensioner på deras saker.

Alexandra sa...

Å har dem dem på Åhlens? Jag bor ju i Kiruna så här är utbudet ganska värdelöst :-( Men jag gillade den, kändes lite lyxig. :)

Skicka en kommentar